Πρόσκληση σπουδαστών σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα την προστασία από φυσικές καταστροφές

Αγαπητοί κύριοι,
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει τη χαρά να προσκαλέσει τους σπουδαστές, τους καθηγητές και το προσωπικό σας σε ανοιχτή (με ελεύθερη είσοδο) εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την προστασία από φυσικές καταστροφές (πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές) και την παροχή Πρώτων Βοηθειών, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος και υπό την αιγίδα του Δήμου, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1).
Επισυναπτόμενα θα βρείτε την πρόσκληση, την οποία θα σας παρακαλούσαμε να προωθήσετε στους σπουδαστές, τους καθηγητές και το προσωπικό, όπως επίσης και την αφίσα της εκδήλωσης.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!
facebook event:
https://www.facebook.com/events/1193777117485530/
Σας ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά για τη βοήθεια στην επικοινωνία της εκδήλωσης.
Φιλικά
Μένη Κουρκουτά
Γραφείο Τύπου / Δημόσιες Σχέσεις
pressoffice@hrt.org.gr
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Κεντρική Διοίκηση – Θεσσαλονίκη
Κηφισίας 13, T.K. 54248, Θεσσαλονίκη
τ: 2310310649 | e: inform@hrt.org.gr| www.hrt.org.gr
https://www.facebook.com/HellenicRescueTeam https://twitter.com/HellenicRescue https://www.youtube.com/user/HellenicRescueTeam https://www.google.gr/search?hl=en&as_q=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1+%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=hrt.org.gr&as_occt=any&safe=images&tbs=&as_filetype=&as_rights=&gws_rd=ssl http://www.linkedin.com/company/—hellenic-rescue-team
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Πρόσκληση_01.12
Α3_0112

Leave a Reply