ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΩΣ 8/3/2024

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΤΟΥ ΑΤΕ.Θ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ(και έχει ολοκληρωθεί στην Γραμματεία η πρακτική άσκηση) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 8/3/2024 ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Για την έκδοση της βεβαίωσης απογραφής από το Γραφείο Διασύνδεσης, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
1. Εγγραφή «Ως Φοιτητής» στη νέα πλατφόρμα του Γραφείου Διασύνδεσης dasta.ihu.gr
2. Στη συνέχεια θα συνδεθείτε στη πλατφόρμα εγγραφής με τους ακαδημαϊκούς κωδικούς σας.
3. Στην επόμενη καρτέλα, συμπληρώνετε τα στοιχεία εγγραφής για τη νέα πλατφόρμα dasta.ihu.gr
4. Μετά την εγγραφή, πηγαίνετε στην καρτέλα «Αιτήσεις», όπου συμπληρώνετε ΜΟΝΟ τα στοιχεία Πανεπιστημιούπολη, Σχολή και Τμήμα και έπειτα «Αποθήκευση».
5. Πηγαίνετε και πατάτε ξανά στην καρτέλα «Αιτήσεις» και έπειτα «Συμπλήρωση Δελτίου», όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και πατάτε «Υποβολή».
6. Την βεβαίωση απογραφής θα την αποστείλει το Γραφείο Διασύνδεσης στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρονικά. Δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από τη μεριά σας, όσον αφορά το Γραφείο Διασύνδεσης.
Όσοι φοιτητές δεν μπορούν να έρθουν στην Γραμματεία παρακαλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά : 1) , ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. 2) Την ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3)Φοιτητικό βιβλιάριο εφόσον έχουν παραλάβει κατά την εγγραφή τους4)Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599,συμπληρωμένη η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής από Κ.Ε.Π. Η παραπάνω Υπεύθυνη Δήλωση επισυνάπτεται έτοιμη και στην παρούσα ανακοίνωση. Η επισυναπτόμενη (είναι στο κάτω αρχείο)ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ

κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει ταχυδρομικά ή μέσω courier (ημερομηνία αποστολής, έως 8/3/2024 στην εξής διεύθυνση :

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τ.Θ.141.

Τ.Κ. 57400, ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επίσης μπορείτε τα δικαιολογητικά να υποβάλλονται στη γραμματεία του Τμήματος, μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του ιδίου φοιτητή ή του νόμιμα εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του

Leave a Reply