ο 43ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών


Σας ενημερώνω για το 43ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών, το οποίο αφορά σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς κυρίως φοιτητές του προγράμματός σας, διότι αφορά αυτούς πρωτίστως.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αλεξανδρούπολη το διάστημα 23-25 Μαϊου 2024, με τη συνεργασία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο 5* Grecotel ASTIR EGNATIA (https://www.astiregnatia.com/el/index.html).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία με στόχο να συμβάλλει στην αλληλεπίδραση μεταξύ ερευνητικών ομάδων Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται σε διάφορα πεδία των Βιοεπιστημών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και να αναδείξει την ερευνητική δραστηριότητα κυρίως των νέων ερευνητών, συμπεριλαμβανομένων προ- και μεταπτυχιακών φοιτητών, σε ειδικά sessions με προφορικές παρουσιάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.eebe.gr/conference2024/
Το σύστημα είναι ήδη ανοιχτό για εγγραφές.

[Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Βιολογίας των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πατρών, του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ, του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του ΠΘ και του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.]

Σας ευχαριστώ πολύ.

Εκ μέρους της διοργανωτικής επιτροπής,
Μαριάνθη Γεωργίτση

ΥΓ: Επισυνάπτεται η αφίσα προς διευκόλυνσή σας
Μαριάνθη Γεωργίτση, PhD
Επίκουρη Καθηγήτρια
Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής ΔΠΘ
Δραγάνα, Κτίριο 10, Πανεπιστημιούπολη
68100 Αλεξανδρούπολη

Leave a Reply