ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ
ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
Για την είσοδό στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον Κωδικό (password) που τους χορηγήθε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Πριν προχωρήσουν σε δημιουργία αίτησης για το ακαδ.έτος 2018/19, θα πρέπει πρώτα να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή τους θα απορριφθεί αυτόματα με την υποβολή της.
Η οριστική υποβολή της αίτησης επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του δικαιούχου ότι τα δηλωθέντα από αυτόν στοιχεία που υπόκεινται σε επεξεργασία είναι αληθή.
Προσοχή!!! Παρακαλούμε τους φοιτητές/τριες των οποίων οι ακαδημαϊκές ταυτότητες δεν έχουν τα ακριβή στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας, να προχωρήσουν σε αντικατάστασή τους άμεσα καθόσον αιτήσεις με αντιστοιχίες σε στοιχεία ταυτότητας θα απορρίπτονται από το Ίδρυμά μας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Στεγαστικό Επίδομα 2018/19 οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο γραφείο Σπουδαστικής Μέριμνας, κτίριο ΣΔΟ, ισόγειο.
Για την παραλαβή δικαιολογητικών και το χρόνο προσκόμισής των θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση προσεχώς.
Παρακαλούμε πριν την υποβολή της αίτησης σας, διαβάστε προσεκτικά τη σχετική εγκύκλιο στεγαστικού επιδόματος 2018/19.

Leave a Reply