Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Γ.Π.Α.) ΕΣΠΑ της Αλεξάνδρειας
Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ ενημερώνει τους φοιτητές που πληρούν τιςπροϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση το Εαρινό Εξάμηνο τουακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Πράξη“Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙΘεσσαλονίκης”, με MIS 5032657, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους τοχρονικό διάστημα *από 17/05/2021 έως 25/5/2021* στο Πληροφοριακό Σύστηματου Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ(https://praktiki.teithe.gr/crm/.).
Δικαιολογητικά,αιτήσεις ΠΑ, καθώς επίσης και αιτήσεις για διόρθωση στοιχείων των αιτήσεωνπέραν των ημερομηνιών αυτών, δε θα γίνονται δεκτά. Ο φοιτητής θα πρέπεικατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων να αναζητήσει και να καταλήξει σεφορέα απασχόλησης.
ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗΔΙΚΟΥΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.  
Μετά τηνοριστικοποίηση της αίτησης Πρακτικής Άσκησης (Π.Α.) ηλεκτρονικά στο Π.Σ.του Γ.Π.Α. ΕΣΠΑ, θα πρέπει οι φοιτητές να προσκομίσουν υπογεγραμμένα *τααπαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα έναρξης* Πρακτικής στον ΕπιστημονικάΥπεύθυνο του Τμήματος. Παρατίθεται ακολούθως *λίστα δικαιολογητικών εγγράφων που οφείλουν οι φοιτητές να συμπληρώσουν και να ανεβάσουν στοΠληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) του Γ.Π.Α. ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και των εντύπωνπου θα προσκομίσουν υπογεγραμμένα στον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος*:  
1. Ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωση εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, την οποία  συμπληρώνετε μέσω του Π.Σ. του Γ.Π.Α. ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο  https://praktiki.teithe.gr/crm/
2. Φωτοτυπία Βιβλιαρίου καταθέσεων Τράπεζας Πειραιώς (upload Π.Σ.)
3. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας (upload Π.Σ.)
4. Φωτοτυπία Ακαδημαϊκής Ταυτότητας Φοιτητή (upload Π.Σ.)
5. Προσωπικό Εκκαθαριστικό Εφορίας φορολογικού έτους 2019 (εφόσον  υποβάλετε φορολογική δήλωση) ή Φωτοτυπία 1ης & 4ης σελ. του Ε1_2019 των  γονέων (σε περίπτωση που δεν υποβάλετε φορολογική δήλωση). (upload Π.Σ.)
6. Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α. (upload ΠΣ)
7. Βεβαίωση Α.Μ.Α. ΕΦΚΑ (upload ΠΣ)
8. Υπεύθυνη Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων (upload Π.Σ.) και εκτυπωμένη και  υπογεγραμμένη.
9. Δήλωση Μοριοδότησης εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, την οποία  συμπληρώνετε μέσω του Π.Σ. του Γ.Π.Α. ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο  https://praktiki.teithe.gr/crm/
10. Αναλυτική Βαθμολογία (upload Π.Σ.)
11. Βεβαίωση από την Γραμματεία του τμήματος ότι πληροίτε τις  προϋποθέσεις για πρακτική άσκηση (upload Π.Σ.).
12. Απογραφικό Δελτίο Εισόδου, το οποίο συμπληρώνετε μέσω του Π.Σ. του  Γ.Π.Α. ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://praktiki.teithe.gr/crm/.
13. Αίτηση του Φορέα Απασχόλησης
14. Βεβαίωση Απασχόλησης του Φορέα Απασχόλησης.Επίσης, *στη Δήλωση Μοριοδότησης αναφέρονται τα δικαιολογητικά έγγραφα πουθα πρέπει ο φοιτητής να ανεβάσει συμπληρωματικά προκειμένου να υπολογισθείη μοριοδότησή του*.
 
*ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ Π.Α. ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 16.
**ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ : 28/06/2021
**ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ : 27/12/2021
**Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες, καθώς και τα επικαιροποιημένα έντυπα θα βρείτε στην ιστοσελίδα *https://praktiki.teithe.gr/category/genikes-anakoinwseis
 
Η επιστημονικά Υπεύθυνη ΠΑ ΕΣΠΑΑνδρονίκη Παπουτσή,
Αναπλ. Καθ. Βιολογίας-Γενετικής, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών ΔΙΠΑΕ

Leave a Reply